Ovulációt (peteérést) elősegítő gyakorlatok                              

Azoknak a hölgyeknek ajánlott, akik az I.kötet a Egyszerű módszer 18 alapgyakorlatát 6 hónapig gyakorolták folyamatosan és kitartóan. Mivel az egyszerű módszer minden női problémára és az ovuláció serkentésére is eredményes az esetek 80-90%-ban. Amenyiben nincs eredmény a 18 gyakorlat mellett végezzük az Ovulációt serkentő gyakorlatokat is az alábbi heti elosztásban.                                  

Kétszer az egyszerű Módszer 18 gyakorlatát, pl: hétfő, péntek.  Egy nap az ovulációt serkentőt, a 15 gyakorlatot, pl: szerda. Ez egy javaslat, de mindenki egyéni lehetőség szerint alakítja a tornázó napokat.                     

PCOS színdróma esetén javasolt és hatásos mindennapi torna a következő elosztásban. Három nap az egyszerű Módszer 18 gyakorlatát, pl: hétfő, szerda, péntek. Két nap az ovulációt serkentőt, a 15 gyakorlatot, pl: kedd-csütörtök  

Az ovulációt elősegítő gyakorlatokra is érvényes az általános utasítás, hogy sorrendben végezzük, pihenés nélkül, ne keverjük más módszerekkel és a zuhanyozást is váltsuk át flottirozásra. Ezt a tornát is zenére végezzük. A zenét megkapod az oktatótól. Az ovulácios tornában is tartunk gyakorló órát.

Bejelentkezni fontos a következő liken:

http://doodle.com/poll/dvz3rgzbe9ux8gsg

 

OVULÁCIÓT SERKENTŐ GYAKORLATOK sorrendje:

1.gyakorlat: Petevezeték melegítő

2.gyakorlat: Lebegő

3.gyakorlat: Tik-Tak

4.gyakorlat: Z-ülés

5.gyakorlat: Láblendítős

6.gyakorlat: Hasonfekvős

7.gyakorlat: Kalapács

8.gyakorlat: 1-2-3-4

9.gyakorlat: Pacsa-pacsa

10.gyakorlat: Lovaglás

12.gyakorlat: Szteppecske

13.gyakorlat: Billegő

14.gyakorlat: Vix

15.gyakorlat: Kalapácsoló járás

16.gyakorlat: Kacsa gyakorlat

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  telefon: +36 20 574 9932 vagy +36 20 287 3011                       Email:This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.